Proizvodi

Trajnost i estetika
CITY BLOCK
Urbana oprema

CITY BLOCK linija proizvoda namijenjena je korištenju u urbanom okruženju javnih i privatnih prostora. Sastoji se od devet elemenata koje se nadopunjuju te se mogu koristiti zajedno. Jednostavne linije, velika težina i masivnost elemenata osiguravaju robusnost i trajnost proizvoda u različitim okruženjima. Svi proizvodi iz ove linije su dostupni u sivom ili bijelom betonu sa finalnom obradom polirane strukture.

PUBLIC BLOCK
Urbana oprema

Linija PUBLIC BLOCK bavi se našom vizijom sjedećih garnitura u eksterijeru. Linija se sastoji od devet različitih dizajna i izvedbi klupa koje se beskompromisno nadopunjavaju s podnim pločama iz linije MONT BLANC. Klupe savršeno funkcioniraju u otvorenom prostoru kao samostalni elementi ili u skupinama kao oprema većeg zahvata. Svi proizvodi iz ove linije su dostupni u sivom ili bijelom betonu sa finalnom obradom polirane strukture.

MONT BLANC
Podne ploče

Polazište linije proizvoda MONT BLANC je u strukturi, obradi i vizualnom dojmu betonske mješavine. Riječ je o proizvodima koji se uklapaju u ruralna okruženja koja dominantno koriste kamen kao osnovu ili pak u suvremena okruženja koja su izgrađena od različitih materijala i njihovih kombinacija. Proizvode ove linije nudimo u standardnim pravokutnim dimenzijama većih ili manjih formata, različitih debljina ili u specijalnim rezanim oblicima.Uz odabrane podne ploče, ovisno o prirodi zahvata, možemo izraditi i ostale elemente koji su potrebni za finalizaciju projekta – rubnjake, čela i gazišta stepenica, blok stepenice, vertikalne elemente, potporne zidove i slično.

 

CUSTOM
Po mjeri projekta

Vrlo često se prilagođavamo zahtjevima pojedinog projekta te individualnim pristupom ostvarujemo optimalna rješenja po mjeri naših klijenata.Do sada smo imali prilike proizvoditi različite estetske i funkcionalne elemente ili specifične detalje koji su bili neophodni za uspješne realizacije projekata.

Mogućnosti su neiscrpne.Vi zamislite, mi ostvarimo.